Institut de Neurociències (INc) - UAB Barcelona

L'Institut rep tres projectes MSCA - Individual Fellowships

L'Institut rep tres projectes MSCA - Individual Fellowships

L’edició de 2020 de la convocatòria Marie Sklodowska-Curie Actions Individual Fellowships del programa H2020 de la Comunitat Europea ha concedit tres projectes a investigadores de l’Institut: a la Dra. Natalia Lago, a la Dra. Laura Cutando i a la Dra. Marta Luna. Felicitats!

21/02/2021

Tres projectes de l’Institut rebran ajuts de la convocatoria Marie Curie Actions Individual Fellowships del programa H2020 de la Comunitat Europea. Els projectes tenen una durada de dos anys i es concedeixen a investigadors experimentats per tal que puguin desenvolupar el seu projecte de recerca i millorar la seva formació.

Els projectes concedits són:

  • CD300f: la beneficiària és la doctora Natalia Lago, del grup de Neuroplasticitat i regeneració.
  • MITORett: la beneficiària és la doctora Laura Cutando, del grup en Neuropatologia mitocondrial.
  • MitoTROJAN: la beneficiària és la doctora Marta Luna, del grup en Neuropatologia mitocondrial.


Notícies relacionades

Bon 11F!

Bon 11F!

Des de ja fa uns anys, cada 11 de febrer es reivindica la figura de la dona científica, que sovint ha quedat a l'ombra i no ha rebut el reconeixement ni l'atenció que requeria.

Per això, investigadores de l'Institut faran xerrades a centres escolars, explicant el paper de la dona en la ciència i donant visibilitat a alguns d'aquells personatges als que, pel seu gènere, la història no ha donat la importància que mereixien.

Avui, la Dra. Elisenda Sanz anirà a l'escola Ramon Fuster, de Bellaterra, i explicarà als nens i nenes de P4 què és ser científica. Després, el dia 20, la Dra. Alba Sánchez, juntament amb l'Aina Calls i la Maria Puigdomènech, parlaran amb l'alumnat de 1r i 2n d'ESO de l'escola Tretzevents, de Sant Cugat, sobre científiques que han estat claus en la història de les neurociències.

Bon 11F!

 

Totes les notícies