Institut de Neurociències (INc) - UAB Barcelona

Bon 11F!

Bon 11F!

Per celebrar l'11 de febrer, dia de la dona en la ciència, investigadores de l'Institut faran xerrades a centres escolars, donant visibilitat a alguns d'aquells personatges als que, pel seu gènere, la història no ha donat la importància que mereixien.

11/02/2020

Des de ja fa uns anys, cada 11 de febrer es reivindica la figura de la dona científica, que sovint ha quedat a l'ombra i no ha rebut el reconeixement ni l'atenció que requeria.

Per això, investigadores de l'Institut faran xerrades a centres escolars, explicant el paper de la dona en la ciència i donant visibilitat a alguns d'aquells personatges als que, pel seu gènere, la història no ha donat la importància que mereixien.

Avui, la Dra. Elisenda Sanz anirà a l'escola Ramon Fuster, de Bellaterra, i explicarà als nens i nenes de P4 què és ser científica. Després, el dia 20, la Dra. Alba Sánchez, juntament amb l'Aina Calls i la Maria Puigdomènech, parlaran amb l'alumnat de 1r i 2n d'ESO de l'escola Tretzevents, de Sant Cugat, sobre científiques que han estat claus en la història de les neurociències.

Bon 11F!

 Notícies relacionades

Presentacions finals de màster

Presentacions finals de màster

El proper 17 de setembre, alguns dels estudiants del Màster Oficial en Neurociences presentaran els seus treballs finals. Serà a partir de les 8:30h a l'aula Laia Acarin.

En aquest màster s’estudien els conceptes bàsics del funcionament i l’estructura del sistema nerviós, la neurobiologia de la cognició i el comportament, la fisiopatologia i regeneració de les malalties neurològiques, i s’aprèn la metodologia que es segueix en un laboratori així com habilitats de comunicació científica.

A més a més, el programa inclou un treball experimental de final de màster que consisteix en integrar-se en un grup de recerca de l’Institut de Neurociències. Aquest és el treball que alguns d’ells presentaran el proper dia 17.

Consulta el llistat de presentacions.

 

Totes les notícies
Institut de Neurociències

Administració

Tel: 93 581 3861
Fax: +34 93 581 3327
i.neurociencies@uab.cat

Comunicació

Tel: 93 581 33 27
comunicacio.inc@uab.cat

Facultat de Medicina. Edifici M-1
Avinguda de Can Domènech - Campus de la UAB · 08193
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) · Barcelona