Laboratoris de prestació de serveis (LPS)

-Coordinador: Dr. Raül Andero
Servei de proves de conducta amb rates i ratolins en models de malalties mentals, amb més de 20 anys d'experiència en aquest tipus d'experiments.
 
 
- Coordinador: Dr. Miguel Chillón
És un laboratori especialitzat en clonar, produir i purificar adenovirus (humans i canins) i serotips de virus adeno-associats (AAV). Les instal·lacions estan preaparades per treballar amb un nivell de bioseguretat 2 i 3. Des de la seva obertura, al 2003, s'ha dedicat al diseny, desenvolupament, producció i purificació de més de 1500 vectors virals per la recerca bàsica i per teràpia gènica, per institucions públiques o empreses.
 
 
Facilitar el desenvolupament de la investigació en el camp de la Neurobiologia, aportant una plataforma de metodologies i tecnologies punteres de màxima qualitat.
 
 
- Coordinador: Dr. Antonio Armario
La finalitat és aportar el coneixements dels seus membres per donar suport a l'àmbit de l’endocrinologia i especialment en la detecció, quantificació i anàlisi d'hormones.
Poden dur a terme estudis experimentals en animals sobre l'efecte dels fàrmacs en el sistema endocrí, desenvolupar i validar tècniques d'immunoanàlisi d'hormones o altres tipus de molècules, i validar kits comercials per la seva aplicació a altres espècies o fluids diferents a aquells pels que han estat validats.