Actualitat

11F: Picture a Scientist

11F: Picture a Scientist

L’Institut i la Unitat de Cultura en Viu de la UAB hem organitzat el visionat en línia del documental Picture a Scientist pel dia 11 de febrer, dia de la dona en la ciència. Apunta-t'hi!

El geni científic de Caty Casas. In Memoriam

El geni científic de Caty Casas. In Memoriam

El 2020 ha estat molt dur. Al juny, la Dra. Caty Casas ens va deixar i, abans que acabi l'any, volíem dedicar-li unes paraules d'agraïment. Les Dres. Esther Dalfó, Elena Galea, Lydia Giménez-Llort, Julia Lorenzo, Josefa Sabrià i Montserrat Solanas han preparat aquest text d'homenatge en nom de l'Institut. Ens sentim molt afortunats per haver tingut l'oportunitat de treballar amb la Caty. In memoriam.

Es crea la Xarxa d'Innovació de Noves Tecnologies en Salut Mental (TESCAM)

Es crea la Xarxa d'Innovació de Noves Tecnologies en Salut Mental (TESCAM)

El laboratori que coordinen els Drs. Antonio Armario i Roser Nadal, juntament amb 28 equips d’investigació més, creen la Xarxa d'Innovació de Noves Tecnologies en Salut Mental (TECSAM), que preten aglutinar i integrar tota la recerca en salut mental que es fa al territori, optimitzant els recursos destinats a la valorització i transferència de coneixement. La xarxa es coordinarà des del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, amb el Dr. Josep Maria Haro al capdevant.

El Dr. Raül Andero rep la distinció ICREA Senior

El Dr. Raül Andero rep la distinció ICREA Senior

El Dr. Raül Andero, que dirigeix el laboratori Translational mechanisms of fear memory, ha estat guardonat amb una distinció sènior de professor d'investigació concedida per la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA).

Agenda

11:00 h
Sala de Graus de la Unitat Docent de Medicina de la Vall d'Hebron Sala de Graus de la Unitat Docent de Medicina de la Vall d'Hebron

VídeosPublicacions

Amo-Aparicio, J., Sanchez-Fernandez, A., Li, S., Eisenmesser, E. Z., Garlanda, C., Dinarello, C. A., & Lopez-Vales, R. (2020).
Extracellular and nuclear roles of IL-37 after spinal cord injury
Brain, Behavior, and Immunity,
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33002630/

García-Brito, S., Aldavert-Vera, L., Huguet, G., Kádár, E., & Segura-Torres, P. (2020).
Orexin-1 receptor blockade differentially affects spatial and visual discrimination memory facilitation by intracranial self-stimulation
Neurobiology of Learning and Memory,
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32061874/

Erazo, T., Espinosa-Gil, S., Diéguez-Martínez, N., Gómez, N., & Lizcano, J. M. (2020).
SUMOylation Is Required for ERK5 Nuclear Translocation and ERK5-Mediated Cancer Cell Proliferation
International journal of molecular sciences,
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32209980/

Martínez-Muriana, A., Pastor, D., Mancuso, R., Rando, A., Osta, R., Martínez, S., López-Vales, R., & Navarro, X. (2020).
Combined intramuscular and intraspinal transplant of bone marrow cells improves neuromuscular function in the SOD1G93A mice
Stem Cell Research and Therapy,
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32033585/