Actualitat

La Dra. Roser Nadal nominada per ser una de les TOP 100

La Dra. Roser Nadal nominada per ser una de les TOP 100

La Dra. Roser Nadal ha estat nominada per ser una de les 100 dones més importants a Espanya dins del món acadèmic. La decisió es prendrà a través d’un procés de votació en el que pot participar tothom.

La iniciativa Top 100 Mujeres Líderes en España busca visibilitzar el talent femení per construir una societat basada en la igualtat d'oportunitats.

El 2011 es va llançar el primer rànquing de Top 100 Dones Líders a Espanya i des de llavors la iniciativa no ha parat de créixer, afegint altres esdeveniments amb empreses i institucions per fomentar la diversitat i ressaltar el paper de les dones en l'àmbit públic.

Molta sort per la Roser! Per nosaltres és una de les TOP-100 segur!

Les jornades 2019 van ser un èxit!

Les jornades 2019 van ser un èxit!

Els passats 1, 2 i 3 d’octubre, 130 investigadors i estudiants de l’Institut es van reunir a l’Hotel Eden Roc, de Sant Feliu de Guíxols, per celebrar les setenes jornades científiques de l'Institut.

Durant tres dies va haver-hi més d’una vintena de xerrades i d’una trentena pòsters, presentant la feina que els diferents laboratoris estan duent a terme, amb l’objectiu de compartir coneixements i fomentar les interaccions entre grups.

La conferència plenària la va impartir la Dra. Anne Bertolotti, investigadora EMBO, de l’MRC Laboratory of Molecular Biology, de Cambridge, que és una científica de reconegut prestigi, experta en com el mal plegament de les proteïnes pot desenvolupar malalties neurològiques.

A més, també va haver-hi temps per a activitats socials, jocs d'assassins, trivials elegants i sopars de gal·la.

Entre els col·laboradors que van fer possible les conferències hi ha la Sociedad Española de Neurociencias (SENC) i empreses del sector com Thermofisher, Bitplane, Panlab, Perkinelmer, Ecogen i DD Biolab.

Fins l'any que ve!

Nit Europea  de la Recerca

Nit Europea de la Recerca

El passat 27 de setembre es va celebrar a tot Europa la Nit de la Recerca. Diversos investigadors i investigadores van fer xerrades obertes al públic general explicant en què treballen als laboratoris.

El Dr. Alfredo Miñano, de l'Institut, va participar-hi, fent una micro-xerrada a Barcelona, parlant del paper que juga el calci al sistema nerviós.

 

Agenda