Actualitat

INCstagramers

INCstagramers

Us informem que durant aquesta setmana, l'Instagram de l'Institut el portaran estudiants del grup de recerca en Neuroregeneració i plasticitat.
La idea és mostrar el dia a dia als laboratoris, per apropar la figura de l'investigador/a al públic general i comunicar la recerca que fem a l'Institut d'una forma diferent.
No us ho perdeu!
Comencem el 2020 amb molt d'ESCOLAB!

Comencem el 2020 amb molt d'ESCOLAB!

Un any més, des de l'Institut participem a l'ESCOLAB, una iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona per a que alumnes d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius puguin visitar centres de recerca i saber què hi fem.

Aquest any oferim 3 activitats diferents: una des de les plataformes tècniques, una des del grup de Neuroplasticitat i regeneració i una altra des del grup d'Estrès i vulnerabilitat a la psicopatologia.

Aquesta setmana hem rebut el primer grup, de l'Institut Can Planas, que van estar amb l'Antonio Florido, la Patrícia Molina i la Dra. Roser Nadal parlant sobre com s'investiga l'estrès i la por.

A més a més, al llarg dels darrers mesos, algunes de nosaltres hem tingut la sort de poder participar en un curs organitzat per l'Ajuntament de Barcelona i el CESIRE per tal de desenvolupar activitats de divulgació de qualitat per a públic escolar. Intentarem aprofitar els coneixements per a que els alumnes treguin el màxim partit de les visites!

Roser Nadal una de LASTOP100

Roser Nadal una de LASTOP100

La Dra. Roser Nadal ha estat escollida com una de les 10 dones més destacades en l'àmbit acadèmic, segons el rànquing de Mujeres&Compañía "Las Top 100 mujeres líderes en España" en la seva edició del 2019. Podeu llegir al nostre blog l'entrevista que li hem fet.

Agenda