Actualitat

Un juliol ple d'activitats de divulgació!

Un juliol ple d'activitats de divulgació!

Com cada any quan arriba el juliol, els nostres laboratoris s'obren per rebre estudiants de diferents programes: el Joves i Ciència (que organitza la Pedrera), el Campus Ítaca (de la Fundació Autònoma Solidària) i el programa Argó (de l'Institut de Ciències de l'Educació). Un plaer poder compartir la nostra recerca amb tots els participants!

13 projectes concedits

13 projectes concedits

L'Agència Estatal de Recerca ha publicat la proposta de resolució provisional de la convocatòria de Projectes I+D+I 2020 - Modalitats «Retos Investigación» i «Generación de Conocimiento». 13 projectes de l'Institut rebran finançament, sumant un total de 2 milions d'euros.

La Festa de la Ciència 2021

La Festa de la Ciència 2021

Un cop més, investigadores de l'Institut han participat en la Festa de la Ciència, organitzada per l'Ajuntament de Barcelona, que aquest any s'emmarcava dins de la Biennal Ciutat Ciència. En un format de TED-Talk breu, la Dra. Roser Nadal va parlar sobre els trastorns de conducta i la Judith Sànchez va explicar què són les xarxes perineurals.

Agenda

VídeosPublicacions

Nieto-Nicolau, N., López-Chicón, P., Fariñas, O., Bolívar, S., Udina, E., Navarro, X., Casaroli-Marano, R., & Vilarrodona, A. (2021).
Effective decellularization of human nerve matrix for regenerative medicine with a novel protocol
Cell and Tissue Research,
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33471198/

Martínez-Drudis, L., Amorós-Aguilar, L., Torras-Garcia, M., Serra-Elias, B., Costa-Miserachs, D., Portell-Cortés, I., & Coll-Andreu, M. (2021).
Delayed voluntary physical exercise restores “when” and “where” object recognition memory after traumatic brain injury
Behavioural Brain Research,
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33279639/

Escartin C, Galea E, Lakatos A, O’Callaghan JP, Petzold GC, Serrano-Pozo A, Steinhäuser C, Volterra A, Carmignoto G, Agarwal A, Allen NJ, Araque A, Barbeito L, Barzilai A, Bergles DE, Bonvento G, Butt AM, Chen W-T, Cohen-Salmon M, et al. (2021).
Reactive astrocyte nomenclature, definitions, and future directions
Nat Neurosci ,
http://www.nature.com/articles/s41593-020-00783-4