Institut de Neurociències (INc) - UAB Barcelona
A
A
A
Contrast + / -
Mapa web Intranet Directorio UAB CERCADOR
NOTÍCIES
El concurs de fotografia d'estiu 2017 ja té guanyador
[16/10/2017]

Aquesta fotografia feta pel Dr. Joaquim Hernández del grup de recerca en Neuroplasticitat i Regeneració ha estat la guanyadora del concurs d'estiu 2017. Felicitats!

Podeu veure les finalistes a l’enllaç.

Moltes gràcies a tots i totes els que hi vau participar!

 

 

DESTACATS
Segueix-nos a:
El Màster Oficial en Neurociències de l’INc comença la seva edició 2017-2018
[27/09/2017]

Ahir va començar una nova edició del Màster en Neurociències de l’Institut. Coordinats per la Dra. Margalida Coll, investigadors i investigadores de l'institut i també d'altres centres de recerca, faran les classes teòriques i els mòduls pràctics del curs.

Aquest màster, que està inclòs en la NENS, Network of European Neuroscience Schools, combina una part de classes magistrals amb el treball al laboratori, resultant-ne una formació molt completa per als futurs neurocientífics i neurocientífiques. Des de l’Institut volem donar-los la benvinguda!

La inauguració oficial del màster serà el proper 6 d’octubre a les 12h, amb una conferència del Dr. Josep Dalmau.

Llegeix més sobre el Màster Oficial en Neurociències de l’INc.

Investigadors de l'INc publiquen un article on expliquen per què l'hormona de l'estrès pot prevenir trastorns després d'un esdeveniment traumàtic
[13/09/2017]

Un estudi liderat pel Dr. Raül Andero, en el que han participat Antonio Florido i Éric Velasco, revela la relació que hi ha entre l’alteració del gen Ppmf1 amb l'aparició de trastorns després d’un esdeveniment traumàtic.

A l’estudi també demostren que l'hormona de l'estrès retorna al gen les seves funcions normals i redueix la possibilitat de patir aquests trastorns.

La troballa resol una de les paradoxes de la medicina actual i obre la porta a la seva aplicació en tractaments per prevenir malalties després de patir un esdeveniment traumàtic.

L'estudi s'ha publicat a Biological Psychiatry, una de les revistes més prestigioses de Neurociència, i ha estat realitzat en col·laboració amb les universitats d'Harvard i d’Emory d'Estats Units.

Llegeix l'article

Llegeix la notícia als mitjans

Inici | Mapa del web | Sobre el web