Institut de Neurociències (INc) - UAB Barcelona
A
A
A
Contrast + / -
Mapa web Intranet Directorio UAB CERCADOR
NOTÍCIES
El grup de Neuropatologia mitocondrial a la Fira de la Recerca en Directe
[11/04/2018]

Des d’avui fins dissabte, el grup de Neuropatologia mitocondrial serà al CosmoCaixa, participant a la Fira de la Recerca en Directe, organitzada pel Parc Científic de la UB.

La Fira mostra a estudiants de secundària i batxillerat alguns dels projectes més actuals i punters que s’estan duent a terme als centres i instituts de recerca de Catalunya, i estarà oberta al públic general dissabte, l’últim dia.

A través d’un sistema de votacions online i d’un comitè científic, es va seleccionar el grup liderat pel Dr. Albert Quintana com un dels dotze grups participants. És una molt bona oportunitat per explicar als joves què són les malalties mitocondrials i introduir-los en el món de les neurociències a través de petits experiments.

DESTACATS
Segueix-nos a:
Primer període de sol·licituds d'admissió al màster en Neurociències
[04/04/2018]

Ja està obert el primer període de sol·licituds d'admissió al màster de Neurociències, que finalitzarà el proper dia 13 d'Abril.

Els dies 4 i 5 d'abril entre les 13 i les 15 hores, al vestíbul principal de la facultat de Biociències hi haurà els coordinadors dels diferents màsters de la Facultat de Biociències, entre els que hi haurà la Dra. Margalida Coll, coordinadora del màster en Neurociències, atenent les consultes dels estudiants interessats.

La cafeïna empitjora els símptomes conductuals i psicològics de la demència en models animals
[03/04/2018]

Un estudi publicat coordinat per la Dra. Lydia Giménez Llort en col·laboració amb l’Institut Karolinska de Suècia (KI) constata que un consum continuat de cafeïna empitjorant els símptomes neuropsiquiàtrics que pateix la major part dels pacients amb malaltia d'Alzheimer.

L'estudi, publicat a la revista Frontiers in Pharmacology, mostra com la cafeïna altera el comportament de ratolins sans i com en animals malalts, agreuja els símptomes conductuals i psicològics de la demència, com la neofòbia i les conductes d’ansietat.

Llegeix l'article

 

Inici | Mapa del web | Sobre el web