Institut de Neurociències (INc) - UAB Barcelona
A
A
A
Contrast + / -
Mapa web Intranet Directorio UAB CERCADOR
NOTÍCIES
1r INc-Concurs de fotografies d’estiu
[02/08/2017]
 
Hem organitzat el 1r Concurs de fotografies d’estiu per a investigadors, PAS i estudiants de màster i PhD de l’Institut.
 
Us proposem que ens envieu les vostres millors fotografies abans del 30 de setembre a comunicacio.inc@uab.cat
 
 
Esperem les vostres imatges!
DESTACATS
Segueix-nos a:
Cursos d’estiu a l’ICE
[27/07/2017]

Durant el mes de juliol, diversos investigadors i investigadores de l’Institut han organitzat o participat en els cursos que, cada estiu, programa l’Institut de Ciències de l'Educació de la UAB (ICE) per a estudiants o professorat de secundària, batxillerat i cicles formatius.

Al curs “Neurociència: descobrint el cervell”, els estudiants van aprendre com està format el sistema nerviós i quines són les bases fisiològiques de les principals funcions de l’ésser humà com l’aprenentatge i la memòria, les emocions i la conducta sexual. 

I a “El cervell: l’última frontera del coneixement”, els investigadors van explicar a professors i professores de secundària els fonaments moleculars i cel·lulars de l’aprenentatge i van parlar de la nova farmacologia del cervell, de l'efecte de l'estrès, i dels mites i realitats de la teràpia cel·lular per tractar malalties del cervell.

Més informació

1ª edició de la gINcana de l’Institut
[25/07/2017]

Divendres passat vam celebrar la primera edició de la gINcana per a estudiants de màster i PhD de l’Institut. Van participar-hi 5 equips, formats per estudiants de diferents grups de recerca, que van haver de demostrar les seves habilitats científiques i els seus coneixements.

L’equip guanyador va ser les rata-topos ninja, però tots els grups ho van fer molt bé i van demostrar que, com a bons científics i científiques, no es rendeixen fàcilment. Agraïm la seva motivació i també la de les persones voluntàries: personal tècnic i investigador que van fer que la gimcana fos possible, ajudant en l’organització i la preparació dels diferents jocs. Gràcies i fins la propera edició!

Fotografies

Inici | Mapa del web | Sobre el web