Institut de Neurociències (INc) - UAB Barcelona
A
A
A
Contrast + / -
Mapa web Intranet Directorio UAB CERCADOR
NOTÍCIES
Arriba el 4rt International Symposium on Peripheral Nerve Regeneration
[27/06/2017]

Els propers 6, 7 i 8 de juliol tindrà lloc el 4rt International Symposium on Peripheral Nerve Regeneration, a la Casa de Convalescència de Barcelona. A la trobada, que es celebra amb la col·laboració de l'Institut, es presentaran i debatran els darrers avenços científics en el coneixement de mecanismes moleculars i cel·lulars implicats en les lesions del sistema nerviós perifèric, així com nous desenvolupaments terapèutics per promoure la regeneració axonal i la recuperació funcional dels pacients afectats.

Al congrés, que compta amb la European Society for the Study of Peripheral Nerve Repair and Regeneration com a societat científica organitzadora, especialistes d'arreu del món exposaran i debatran els seus treballs recents. A les sessions plenàries hi intervindran Lars Dahlin (University of Lund), Jordi Serra (Neurotechnologies), Douglas Zochodne (University of Calgary) i Xavier Navarro (de l'Institut). El programa també inclourà presentacions orals i exposició de pòsters.
 
DESTACATS
Segueix-nos a:
Finalitzen les Jornades Doctorals 2017
[22/06/2017]

L’alumnat de segon any del Programa de Doctorat en Neurociències va presentar la setmana passada, a la Sala de Graus de la Facultat de Medicina, els seus progressos en els treballs de recerca que estan duent a terme. Van participar-hi una vintena d’estudiants que, en xerrades de 15 minuts i de forma obligatòria en anglès, exposaven el seu tema d’estudi i com estaven enfocant els seus experiments a més de discutir-los amb l'audiència. Aquestes jornades són una molt bona experiència per als estudiants i una gran oportunitat per presentar els seus resultats de cara al que seria una audiència internacional.

Agraïm a tot l’alumnat la seva implicació i els felicitem per la feina ben feta!

Jornades doctorals 2017: consulta el programa definitiu
[09/06/2017]

Consulta el programa definitiu

Inici | Mapa del web | Sobre el web