Institut de Neurociències (INc) - UAB Barcelona
A
A
A
Contrast + / -
Mapa web Intranet Directorio UAB CERCADOR
NOTÍCIES
Del 14 al 16 de maig torna Pint of Sience
[09/05/2018]

Un any més torna Pint of Science, un esdeveniment internacional on la ciència es trasllada als bars per compartir amb la societat els seus avenços.

Diversos investigadors de l’Institut hi participaran, explicant en què consisteix la seva recerca:

14 de maig:

-        ‘¿Tienes miedo?’ a l’Hüle Bar de Barcelona

La Dra. Àfrica Flores i la Patricia Molina parlaran d’estrès i por, i l’Antonio Florido i l’Éric Velasco, sobre les diferències sexuals en l’aprenentatge de la por.

15 de maig:

-          ‘Neurodegeneració, una ardua lluita, un petit aliat’ a l’Hüle Bar de Barcelona

La Dra. Esther Dalfó parlarà de com el cuc C elegans ens pot ajudar a entendre els processos neurodegeneratius.

-          ‘Un traje de robocob para volver a usar las manos’ al Bar Iguana de Barcelona

El Dr. Guillermo Garcia, l’Olaia Bayló, la Cristina Zamorano i la María Rodríguez, juntament amb el Dr. Joan Vidal, de l’Institut Guttmann, explicaran què passa al cos quan hi ha una lesió a la medul·la espinal i què es pot fer per a recuperar la funcionalitat de les extremitats.

No us ho perdeu!

DESTACATS
Segueix-nos a:
El grup de Neuropatologia mitocondrial a la Fira de la Recerca en Directe
[11/04/2018]

Des d’avui fins dissabte, el grup de Neuropatologia mitocondrial serà al CosmoCaixa, participant a la Fira de la Recerca en Directe, organitzada pel Parc Científic de la UB.

La Fira mostra a estudiants de secundària i batxillerat alguns dels projectes més actuals i punters que s’estan duent a terme als centres i instituts de recerca de Catalunya, i estarà oberta al públic general dissabte, l’últim dia.

A través d’un sistema de votacions online i d’un comitè científic, es va seleccionar el grup liderat pel Dr. Albert Quintana com un dels dotze grups participants. És una molt bona oportunitat per explicar als joves què són les malalties mitocondrials i introduir-los en el món de les neurociències a través de petits experiments.

Primer període de sol·licituds d'admissió al màster en Neurociències
[04/04/2018]

Ja està obert el primer període de sol·licituds d'admissió al màster de Neurociències, que finalitzarà el proper dia 13 d'Abril.

Els dies 4 i 5 d'abril entre les 13 i les 15 hores, al vestíbul principal de la facultat de Biociències hi haurà els coordinadors dels diferents màsters de la Facultat de Biociències, entre els que hi haurà la Dra. Margalida Coll, coordinadora del màster en Neurociències, atenent les consultes dels estudiants interessats.

Inici | Mapa del web | Sobre el web