Institut de Neurociències (INc) - UAB Barcelona
A
A
A
Contrast + / -
Mapa web Intranet Directorio UAB CERCADOR
NOTÍCIES
La Dra. Patri Vergara rep el premi a l'educació de FELASA
[04/12/2018]

 

La Dra. Patri Vergara, coordinadora del grup de recerca Estudi de la motilitat digestiva i la seva alteració en les malalties cròniques, ha rebut el premi a l'educació de la Federació Europea d'Associacions de Ciència de l'Animal de Laboratori (FELASA). Li ha estat concedit en agraïment a la seva tasca docent en el desenvolupament de cursos i programes educatius i també en reconeixement a la seva visió pedagògica en el camp de la ciència de l'animal de laboratori. En la celebració dels quaranta anys d'existència de la federació, FELASA ha volgut premiar persones destacades en aquest àmbit. Felicitats!

Llegeix-ne més

DESTACATS
Segueix-nos a:
XI Simposi de Neurobiologia de la Societat Catalana de Biologia
[21/11/2018]

Els passats dies 12 i 13 de novembre va celebrar-se, a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans, l’onzè Simposi de Neurobiologia de la Societat Catalana de Biologia, co-organitzat pel Dr. Carles Saura.
 
L’edició d’aquest any es centrava en els futurs avenços tècnics i experimentals en la recerca en neurobiologia. En aquest sentit, els Professors Andrea Volterra (de la Universitat de Laussane) i Lluís Montoliu (del Centro Nacional de Biotecnología, de Madrid) van presentar les tècniques més actuals en l’estudi de calci en astrocits i en l'edició de DNA, respectivament.
 
Prop d’una vintena d’estudiants i investigadors de l’Institut van assistir-hi, presentant la seva recerca en comunicacions orals i pòsters.
Des de l’organització animen a que, en properes edicions, la participació dels grups de l’INc augmenti, per donar més visibilitat a la bona recerca que es fa al nostre centre.
El Dr. Raül Andero ha estat escollit membre del FENS Program Committee 2020
[22/11/2018]

  
 
El Dr. Raül Andero ha estat escollit per votacions al FENS (Federation of European Neurosciences Societies) Governing council com a membre del FENS Program Committee pel Simposi del 2020 a Glasgow.
 
El principal objectiu que es planteja el Dr. Andero és portar al Forum investigadors i investigadores de primera línia, fomentant la diversitat i la igualtat d’oportunitats. Principalment, creu que el Simposi haurà de servir per explorar i debatre com les noves tecnologies poden ajudar-nos a respondre les apassionants preguntes que hi ha obertes en l’estudi del cervell.    
Inici | Mapa del web | Sobre el web